március 20, 2012

február - március

Talán életemben nem volt még 2 ilyen jó hónapom, mint idén a február-március párosítás. A napjaim pörögnek, sok emberrel találkozom. Mindenről van kivel beszélnem. Arról is ha szomorú vagyok, és arról is ha boldog vagyok.

Kezd hasonlítani az életem a jóbarátokra. Van egy lakótársam akit imádok. Vannak barátaim akik feljárnak. Főzök nekik ebédet, együtt nézünk filmeket. Együtt tanulunk. Sokszor egymásnál alszunk.Családként gondolok rájuk. Nem egységesként, hanem sok kicsi. Viszont ha egybe gyűlnek, az is rendkívül különleges.
Sokat játszom. Társasjátékot. Scrabble-t. Beülünk reggel játszani, és még az ebédemet is ott fogyasztom. Hülyéskedünk a metrón. Nap mit nap nagyokat nevetek. Akár a semmin. Nagyszerű estéim vannak. Fekszem az ágyamon, az ablak nyitva és forognak a körhintáim.
Nem vagyok egyedül.-Jelenleg azt érzem, soha nem is leszek.

Mindemellett járok egyetemre. Tanulok, olvasok. Politikai előadásokra járok. Igyekszem kedves lenni a családommal.
Próbálok felnőttesebben viselkedni. Kicsit idősebbnek kinézni. Vagy legalább komolyabbnak. Igaz, ez nem szokott menni. De nem bánom.
Hosszú idő után most élvezem először az étkezést. Az ízeket. Nem látom már magam csúnyának miatta. Nem ítélem el magam, ha vacsorázom. Szeretek enni. Hihetetlen, de kimondtam. Igen. Hát megtörtént ez is.

0 megjegyzés:

 
Blogger design by suckmylolly.com - background image by Wagner Campelo