július 14, 2010

nyár

Idén nyárra sok mindent terveztem. Az érettségit követő első nap leültem, és listába vettem mit akarok, és mit nem. Őszintén szólva nem merem újra megnézni a listát, ugyanis biztos ismét csalódnék magamban. Nem sok dolgot tettem az idei nyáron, holott a fele talán már el is ment.
Szerettem volna önfeledten délig aludni minden nap,aztán lebiciklizni a tóra. Szerettem volna rengeteg könyvet elolvasni, könyvtárba meg kávézni járni. Olyan tökéletes nyári filmbe illő életet szerettem volna.
Egy ideig még láttam benne esélyt, de még az első krimin sem vagyok túl. Ezért aztán egy héttel ezelőtt újabb listát írtam. Ami még nagyobb bukást jelent, mint az első. Már maga az exisztenciája.
De azért álmodozom. Ilyenkor külföldi országokban járok. Sziklákat mászok, magassarkúban lejtek végig Velencén, vagy éppen Floridában élvezem a monszunokat. De igazán beérném azzal is, ha esténként a tetőről nézhetném a csillagokat, vagy a függőágyban olvasgathatnék.

Talán azt utálom a legjobban, hogy csak tervezek. De sosem megy a kivitelezés. Álmodom a holdról, de még a csillagokig sem jutok el. Én a jövőben élek. Nem a valóságban.
Pedig végre kanalat kéne ragadnom.

1 megjegyzés:

lanu írta...

Mintha a saját gondolataimat látnám gyönyörűen és emészthetően megfogalmazva.ezért is olvasom ezt a blogot <3

 
Blogger design by suckmylolly.com - background image by Wagner Campelo